Νεκρός 29χρονος από τη Φθιώτιδα στην Κυλλήνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 08:34 Νεκρός 29χρονος από τη Φθιώτιδα στην Κυλλήνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα - Είχε πάει να βρει την πρώην γυναίκα του…

Νεκρός σε προχωρημένη σήψη σε αυλή σπιτιού στην περιοχή της Διασποράς, στην Κυλλήνη, βρέθηκε το Σάββατο (25/11) ο 29χρονος αλβανικής καταγωγής από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας που είχε εξαφανιστεί στις 29 του περασμένου Οκτώβρη από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας.

Βρέθηκε κρεμασμένος και μάλιστα δεμένος πισθάγκωνα και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατό του. Μάλιστα στο σημείο πήγε και Ιατροδικαστής από την Πάτρα ώστε να βρεθούν όλα τα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις πως άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άνδρας το πρωί που εξαφανίστηκε, φέρεται να πήγαινε να συναντήσει την πρώην σύντροφό του και το 9χρονο παιδί τους, ώστε να επιστρέψουν και πάλι στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου ζούσε, αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Ο αδερφός του μίλησε στο LiveNews και το Νίκο Ευαγγελάτο, σημειώνοντας ότι δεν ήταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και είχε πει μάλιστα στη μητέρα τους ότι δε θα τον ξαναδεί ζωντανό! Ωστόσο τόσο η απόσταση που βρέθηκε νεκρός από το Βαρθολομιό όπου δεν ξέρουμε πως έφτασε αφού δεν οδηγούσε, αλλά και έτσι όπως βρέθηκε η σορός του, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Για την ανεύρεσή του είχε σημάνει missing alert με αναλυτική περιγραφή του.

Δείτε το βίντεο από το LiveNews και το Νίκο Ευαγγελάτο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση