Μάθημα για το σεισμό στους μαθητές των Λουτρών Υπάτης από το ΠΚ Αργυροχωρίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 14:39 Μάθημα για το σεισμό στους μαθητές των Λουτρών Υπάτης από το ΠΚ Αργυροχωρίου (ΦΩΤΟ)

Διαφορετικό ήταν το μάθημα σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης.

Πραγματοποιήθηκε άσκηση ενεργειών σε περίπτωση εκδήλωσης σεισμού,. Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυροχωρίου Γιώργος Φωτόπουλος και 5 ακόμη πυροσβέστες με 3 οχήματα, έδειξαν στους μικρούς μαθητές για τις ενέργειες απομάκρυνσής και διάσωσής τους.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό και τα οχήματα των πυροσβεστών, περιεργάστηκαν και έπαιξαν με τους πυροσβέστες λαμβάνοντας συγχρόνως την ενημέρωση για τους κινδύνους που πρέπει να αντιμετωπίσουν σε περίπτωση εκδήλωσης τέτοιου φαινομένου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση