Λαμία: Κανονικά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη λαμπερή Josephine

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 15:06 Λαμία: Κανονικά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  με τη λαμπερή Josephine

Απόψε στις 20:00’…

Ο καιρός μπορεί να μας τα χάλασε τις τελευταίες ώρες, ωστόσο οι ετοιμασίες γα το εντυπωσιακό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  στη Λαμία ολοκληρώνονται κανονικά, ώστε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, μαζί με τη λαμπερή Josephine στις 20:00’ να κάνουν την αντίστροφη μέτρηση για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με τη Δημοτική Φιλαρμονική και θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με την Josephine, στην έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις από το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, από τη Δημοτική μας Φιλαρμονική καθώς και δράσεις για τα παιδιά από τα Εικαστικά Εργαστήρια και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων, ενώ παράλληλα όπως και πέρσι οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό κάνοντας βόλτα με το τρενάκι του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε σχετικά:

«… Η Λαμία υποδέχεται και φέτος τα Χριστούγεννα μέσα από μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με λαμπιόνια, στολίδια και εκπλήξεις για να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στις γιορτινές μας παραδόσεις.

Όλη η πόλη ζει στον παλμό της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αισιοδοξίας και της ενότητας, φωτίζοντας την καθημερινότητας μας.

Σας καλώ να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη γέννηση του Θεανθρώπου, τη γέννηση της ελπίδας μας για ένα καλύτερο αύριο, με υγεία και ευημερία.

Χρόνια Πολλά!!!..».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση