Κλείνουν σήμερα εμπορικά, καφετέριες και γραφεία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 08:47 Κλείνουν σήμερα εμπορικά, καφετέριες και γραφεία

Κοινό μέτωπο των ελεύθερων επαγγελματιών κατά του φορολογικού νομοσχεδίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια…

Στο «παρά ένα» αν όχι «ακριβώς», οι ελεύθεροι επαγγελματίες φαίνεται να συσπειρώνονται κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που εισέρχεται προς ψήφιση και προβλέπει μεταξύ άλλων φορολόγηση τεκμαρτών εισοδημάτων.

Μετά την συνάντηση που είχαν Πρόεδροι και εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Οδοντιατρικού Συλλόγου Λαμίας, Οικονομικού Επιμελητηρίου Π. Φθιώτιδας, Φοροτεχνικών Φθιώτιδας - Ευρυτανίας, Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας, Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας και  Συλλόγου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Φθιώτιδας, τα ΔΣ των παραπάνω φορέων επικύρωσαν την απόφαση για κλείσιμο όλων των καταστημάτων, γραφείων, σήμερα Πέμπτη 7.12.2023 από 8.30 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης με ανάρτηση στη σελίδα του ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας επιβεβαίωσε το κλείσιμο των καταστημάτων του, καθώς υπήρξε η διαβεβαίωση ότι ανάλογα θα πράξουν, καφετέριες και άλλα καταστήματα που είναι ατομικές επιχειρήσεις, μαζί βέβαια με τα γραφεία σχεδόν όλων των επιστημονικών κλάδων.

Μάλιστα θα υπάρξει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00’ το πρωί έξωθεν του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Καποδιστρίου.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις δεν επιβάλλεται και για αυτό ίσως δούμε επαγγελματίες να έχουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές ή να εργάζονται κανονικά το πρωί της Πέμπτης.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα στην πλατεία Ελευθερίας, είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση των αγροτών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας που ζητούν την επίλυση ζωτικών προβλημάτων τους από την Κυβέρνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση