Λαμία: Δύο τροχαία μέσα σε μια ώρα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 08:28 Λαμία: Δύο τροχαία μέσα σε μια ώρα - Δείτε εικόνες

Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Δύο επιβατικά αυτοκίνητα τράκαραν λίγο μετά τις 8:00'  το βράδυ της Τετάρτης (6/12) στην οδό Καρπενησίου (Γ. Πλατή) στη συμβολή με τη Μάρκου Μπότσαρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το μαύρο Skoda, κατέβαινε κανονικά την οδό, όταν το κόκκινο Fiat που ανέβαινε την ίδια οδό, επιχείρησε να στρίψει αριστερά στη Μάρκου Μπότσαρη.

Δείτε βίντεο:

Από το τρακάρισμα χτύπησε ελαφρά στο χέρι του ο οδηγός του οχήματος, που είναι ιερέας και είχε μέσα τα δύο ανήλικα παιδιά του, τα οποία ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα.

Προληπτικά ο ίδιος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την καταγραφή του συμβάντος.

Τροχαίο με μηχανή

Μάλιστα η ίδια υπηρεσία επιλήφθηκε μέσα σε μία ώρα για δύο ακόμη τροχαία στο ένα μάλιστα με εμπλεκόμενη μηχανή και ελαφρύ τραυματισμό του 21χρονου οδηγού του δικύκλου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:00' λίγα μέτρα πιο μακριά στη συμβολή της Μάρκου Μπότσαρη με την Σατωβριάνδου. ΙΧΕ παραβίασε το STOP κόβοντας το δρόμο της μηχανής, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Και σε αυτή την περίπτωση η διακομιδή του τραυματία έγινε για προληπτικούς λόγους στο ΓΝ Λαμίας.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το πρώτο τροχαίο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση