Νέα Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 13:18 Νέα Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Με μπλοκάκι και χρονική διάρκεια 12 μηνών…

Την έγκριση της συνεργασίας της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με την ιδιώτη Παιδίατρο Μαρία Σιώκη, με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών, αποφάσισε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, προς κάλυψη των αναγκών και της εξασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του Κ.Υ. Στυλίδας.

H συνεργασία με τη συγκεκριμένη ιατρό, που θα έχει διάρκεια 12 μηνών, εγκρίθηκε κατόπιν απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη.

«Η παιδίατρος θα αναλάβει άμεσα και θα συμβάλλει στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της περιοχής», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης.

Να σημειώσουμε ότι με το ίδιο καθεστώς προσλαμβάνεται και η γενική ιατρός Ιωάννα Παραθύρα στο Κέντρο Υγείας Οινοφύτων. Η έναρξη της συνεργασίας της με την 5η ΥΠΕ έχει οριστεί για τις 12 Ιανουαρίου 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση