«Έφυγε» η Λαμιώτισσα δικηγόρος Νέλλη Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 09:34 «Έφυγε» η Λαμιώτισσα δικηγόρος Νέλλη Μπακογιάννη

Πένθος στον δικηγορικό κόσμο της Φθιώτιδας για την απώλεια της Νέλλης, παραμονή Χριστουγέννων…

Μία ακόμη τραγική είδηση βυθίζει στο πένθος την κοινωνία της Λαμίας, καθώς σε ηλικία 51 ετών «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι η δικηγόρος Νέλλη Μπακογιάννη.

Άνθρωπος γλυκός, θετικός και εξαιρετικά κοινωνικός, είχε μόνο φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα είναι πλέον μαζί τους.

«Επρόκειτο για μια εξαίρετη συνάδελφο, καταρτισμένη και πολύ καλή στη δουλειά της. Μα πάνω από όλα ένα καλό παιδί, με θετική ενέργεια που πρόσφερε καλοσύνη σε όλους», λέει στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάσης Μακρυγιάννης.

«Έτσι όπως ένα φτερό πετάει απαλά κι αθόρυβα έτσι έφυγε η Νελλη μας σήμερα. Αντίο αγαπημένη μου καλό ταξίδι στην χώρα του φωτός και καλή αντάμωση».

«Όσο ήταν στη γη ήταν ένα υπέροχο και δοτικό πλάσμα... Τώρα θα είναι ένας άγγελος εκεί ψηλά να προσέχει τους αγαπημένους της..».

«Καλό σου ταξίδι αγαπημένο μου πλάσμα! Θα μου λείψεις τόσο πολύ.. είσαι πάντα στην ψυχή μου. Μας έκανες καλλίτερους, χωρίς να ποτε το επιβάλλεις, χωρίς υποδείξεις, ούτε καν να το υπονοήσεις.. έτσι ήσουν εσυ.. στο καλό Νελακι μου.. στο καλό», είναι μερικές από τις αναρτήσεις των φίλων της που την αποχαιρετούν.

Η κηδεία της Νέλλης Μπακογιάννη θα γίνει την Τρίτη μετά τα Χριστούγεννα (26/12/23) στις 11:30' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Θερμά συλλυπητήρια από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, στη μητέρα της, την αδερφή της και σε όλους τους οικείους της.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση