Έχασε τη «μάχη» ο Λαμιώτης εγκαυματίας που είχε πάρει φωτιά το σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 09:08 Έχασε τη «μάχη» ο Λαμιώτης εγκαυματίας που είχε πάρει φωτιά το σπίτι του

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και κατέληξε…

Δεν τα κατάφερε μετά από ένα μήνα και πλέον νοσηλεία, ο 61χρονος εγκαυματίας, το σπίτι του οποίου είχε πάρει φωτιά στα τέλη του περασμένου μήνα.

Ήταν μεσημέρι Σαββάτου (25/11), όταν στο κέντρο και της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, σήμανε συναγερμός για πυρκαγιά σε σπίτι στο Σταυρό Λαμίας με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν εγκλωβισμένο άτομο μέσα σε αυτό.

Ισχυρές δυνάμεις από την Π.Υ. Λαμίας είχαν φτάσει στο σημείο και μέσα σε λίγα λεπτά, είχαν απεγκλωβίσει άτομο το οποίο και παραδόθηκε στην ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ που προχώρησε άμεσα στη διασωλήνωσή του και στη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι είχε εισπνεύσει πολύ καπνό, ενώ έφερε και εγκαύματα και κρίθηκε η διακομιδή του στο ειδική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 61χρονος παλιότερα είχε εργαστεί στο Δήμο Λαμιέων. Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας έχοντας και δυσκολία στην κίνηση. Τα στοιχεία έδειξαν ότι εκείνο το μοιραίο μεσημέρι, είχε προσπαθήσει να απομακρυνθεί όταν αντιλήφθηκε την πυρκαγιά, όμως πιθανότατα χτύπησε από μέρος της σκεπής που υποχώρησε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι και να εισπνεύσει πολύ καπνό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση