Αλεπού βγήκε βόλτα στη Λαμία - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 09:39 Αλεπού βγήκε βόλτα στη Λαμία - Δείτε βίντεο

Αδιαφορώντας για τους ανθρώπους γύρω της αναζήτησε απτόητη την τροφή της…

Μετά τα αγριογούρουνα και τους λύκους δε θα μπορούσαν να λείψουν οι αλεπούδες από την άγρια πανίδα που επισκέπτονται αστικές περιοχές της Φθιώτιδας.

Και όταν λέμε αστικές, εννοούμε μέσα στα καταστήματα και στα σπίτια όπως αυτή που εμφανίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/12), στην περιοχή των "Jumbo" στη Λαμία.

Μια πανέμορφη μεγαλόσωμη κόκκινη αλεπού, εμφανίστηκε στο σημείο, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα που ήταν κοντά της. Αναζήτησε την τροφή της και όπως οι κατοικίδιες γάτες, στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί στην περιοχή της.

Δείτε το βίντεο:

Στην περιοχή μας η κόκκινη αλεπού με την εντυπωσιακή φουντωτή ουρά, είναι από τα πιο συνηθισμένα άγρια θηλαστικά και πλέον δε θεωρείται απειλούμενο είδος αν και η εξοικείωσή της με… τον πολιτισμό, της έχει στοιχίσει. Μάλιστα μέχρι τη δραματική αύξηση του αριθμού των αγριόχοιρων, η αλεπού ήταν το πιο συνηθισμένο αίτιο ατυχήματος σε επαρχιακούς δρόμους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση