Λαμία: Τον δάγκωσε σκύλος την ώρα που έκανε τζόκινγκ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 08:28 Λαμία: Τον δάγκωσε σκύλος την ώρα που έκανε τζόκινγκ (ΦΩΤΟ)

Περιπέτεια για νεαρό στη νότια πλευρά της πόλης…

Θύμα επίθεσης αδέσποτου σκύλου έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) στον οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, ένας νεαρός που είχε βγει για τζόκινγκ στην περιοχή.

Στο ύψος της Καμαρίτσας, ένα μεγαλόσωμο λευκό σκυλί του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στη γάμπα.

Όπως περιγράφει στο LamiaReport, κινούνταν στην ανωτέρω οδό όταν στην αρχή του γηπέδου παρατήρησε κάποιον κύριο με το σκυλάκι του το οποίο έπαιζε με ένα άλλο μαύρο αδέσποτο. Ούτε κατάλαβε πότε κινήθηκε το άλλο σκυλί το οποίο ξαφνικά βρέθηκε στα πόδια  του καταφέρνοντας του ένα δάγκωμα στη γάμπα.

Ο ίδιος φρόντισε να το διώξει χωρίς να έχει ακόμη συνειδητοποιήσει πως τον είχε δαγκώσει. Τότε, εκείνο του ξαναεπιτέθηκε και μόνο όταν του φώναξε αποθαρρύνθηκε και απομακρύνθηκε πίσω από το γήπεδο. Κοιτώντας στο πόδι του είδε ότι τα δόντια είχαν αποτυπωθεί για τα καλά στο πόδι του και κατέφυγε σε φαρμακείο για αντιτετανικό ορό.

Επειδή ο άνθρωπος γνωρίζει και αγαπά τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά, δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα κινδύνευε από αδέσποτο. Πιθανολογεί ότι πρόκειται για καινούρια εγκατάλειψη και το σκυλί αντιδρά άσχημα στην αυξημένη κίνηση από ανθρώπους στο σημείο.

Κάνει έκκληση όμως προς το Δήμο να προφυλάξει ειδικά τα παιδιά που πηγαίνουν στην Καμαρίτσα να αθληθούν, αλλά και τα αδέσποτα που ξαφνικά επειδή κάποιος τα βαρέθηκε βρέθηκαν βίαια σε ένα καινούριο περιβάλλον όπου προσπαθούν να επιβιώσουν. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνονται και επικίνδυνα για τους ανθρώπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση