Λαμία: Αναβολή στη δίκη των δύο Βουλγάρων για την υπόθεση απάτης σε βάρος 86χρονης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 14:51 Λαμία: Αναβολή στη δίκη των δύο Βουλγάρων για την υπόθεση απάτης σε βάρος 86χρονης

Είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το ποσό των 5.000 ευρώ…

Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη των δύο Βουλγάρων, ενός 41χρονου και μίας 56χρονης κατοίκων Σόφιας, οι οποίοι συνελήφθησαν τον περασμένο Νοέμβριο κατηγορούμενοι για περίπτωση απάτης σε βάρος 86χρονης Λαμιώτισσας.

Η δίκη τους ήταν τελευταία (αρ. 32) στο πινάκιο του Τριμελούς της 16ης Ιανουαρίου, ενώ ζητήθηκε αναβολή λόγω αποχής των δικηγόρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport η νέα δικάσιμος ορίσθηκε για τις 13 Νοεμβρίου 2024.

Θυμίζουμε ότι οι δύο Βούλγαροι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας στις 26 Νοεμβρίου 2023 στο σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων του ΚΤΕΛ, αφού την προηγούμενη ημέρα είχαν αποσπάσει από 86χρονη το ποσό των 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους, λειτουργούσαν ως «εισπράκτορες» απατεώνων που είχαν τηλεφωνήσει στην ηλικιωμένη λέγοντας της ότι η εγγονή της έχει χτυπήσει άσχημα σε τροχαίο κι έπρεπε να χειρουργηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση