Λαμία: Πήγαν να αποφύγουν ζώο και βρέθηκαν εκτός δρόμου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 08:30 Λαμία: Πήγαν να αποφύγουν ζώο και βρέθηκαν εκτός δρόμου (ΦΩΤΟ)

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι τρεις νεαροί επιβάτες…

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό τριών νεαρών, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (18/1) στον παράδρομο της π.ε.ο. Λαμίας - Στυλίδας στην Αγία Παρασκευή. λίγο μετά τη διασταύρωση των πελαργών.

Στο ΙΧΕ επέβαιναν τρία άτομα ηλικίας από 18 έως 23 ετών. Σύμφωνα με τον οδηγό, στην προσπάθειά του να αποφύγει κάποιο ζώο έστριψε δεξιά με αποτέλεσμα την εκτροπή και την ακινητοποίηση του οχήματος εκτός δρόμου λίγο πριν τη γέφυρα!

Στο σημείο έφτασε πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Τελικά μόνο ο ένας νεαρός μετέβη για λίγο στο Νοσοκομείο Λαμίας από όπου εξήλθε άμεσα χωρίς να έχει κάποιο τραυματισμό.

Το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από οδική βοήθεια, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας ανέλαβε την καταγραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση