Λαμία: «Έσπασαν» τα φρένα στην κατηφόρα έξω από σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 08:08 Λαμία: «Έσπασαν» τα φρένα στην κατηφόρα έξω από σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού απέτρεψαν την τραγωδία, καθώς στα 15 μέτρα ο δρόμος ήταν γεμάτος παιδιά!...

Άγιο είχαν οι επιβάτες ενός 4Χ4, τα φρένα του οποίου «έσπασαν» στην μεγάλη κατηφόρα της Τσιριμώκου στη Λαμία, αλλά και δεκάδες μαθητές που εκείνη την ώρα προσερχόντουσαν στο 6ο Γυμνάσιο!

Η ώρα ήταν 8 το πρωί, ο οδηγός του οχήματος που είχε μέσα και τα δύο ανήλικά παιδιά του, τα οποία πήγαινε σχολείο, άκουσε ένα θόρυβο και αμέσως «έχασε» τα φρένα του με το μεγάλο όχημα να κατηφορίζει επιταχυνόμενο το δρόμο.

Ευτυχώς η ψυχραιμία του και τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε, απέτρεψαν μία διαφαινόμενη τραγωδία. Τράβηξε χειρόφρενο και έκοψε το τιμόνι δεξιά, ρίχνοντας το 4Χ4 στο υπερυψωμένο πεζοδρόμιο και πάνω στην κολόνα σήμανσης.

Ο ίδιος και τα παιδάκια του τρόμαξαν, ωστόσο δεν έπαθαν το παραμικρό. Για καλή τους τύχη το αγροτικό μετά την πρόσκρουση στο πεζοδρόμιο γύρισε και χτύπησε σταθμευμένο όχημα κι αυτό το κράτησε όρθιο, εμποδίζοντάς το να ντεραπάρει!

Έτσι ακινητοποιήθηκε κιόλας, 15  περίπου μέτρα πριν την είσοδο του 6ου Γυμνασίου, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη παιδιά!

Δείτε πως περιγράφει στο LamiaReport ο ίδιος ο οδηγός την περιπέτειά του:

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Tsirimokou00001

Tsirimokou00002

Tsirimokou00003

Tsirimokou00004

Tsirimokou00005

Tsirimokou00006

Tsirimokou00007

Tsirimokou00008

Tsirimokou00009

Tsirimokou00010

Tsirimokou00012

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση