Καιρός: Λαίλαπα καταιγίδων και λασποβροχή - Έρχεται νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 13:04 Καιρός: Λαίλαπα καταιγίδων και λασποβροχή - Έρχεται νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Σε εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας, το οποίο απασχολεί πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα - «Λαίλαπα καταιγίδων» από την περιοχή της Βοιωτίας μέχρι και το βόρειο και βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η κακοκαιρία εξπρές τελικά δεν έδωσε την βροχή που είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι για την Αττική.

Ωστόσο, είναι σε εξέλιξη με μπαράζ κεραυνών και ισχυροί νοτιάδες στο Αιγαίο, ενώ σημειώνεται βελτίωση του καιρού από τα δυτικά προς τα ανατολικά, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό μετατοπίζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, έκανε λόγο για μια «λαίλαπα καταιγίδων» από την περιοχή της Βοιωτίας μέχρι και το βόρειο και βορειοανατολικό Αιγαίο.

Νέο κύμα κακοκαιρίας από το Σαββατοκύριακο

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Τρίτη, με λιγότερα φαινόμενα, ενώ από την Τετάρτη, θα αρχίσουν να πνέουν βοριάδες, με αποτέλεσμα τα φαινόμενα να εντοπίζονται στα ανατολικά, στα νότια και στην βόρεια Κρήτη και θα σημειωθεί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά. Την Κυριακή φαίνεται ότι θα έχουμε ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα δώσει έντονα φαινόμενα στη χώρα, αλλά με υψηλές θερμοκρασίες, καθώς οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση