Οι Έμποροι και οι Επαγγελματίες της Σπερχειάδας στο πλευρό των αγροτών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 16:25 Οι Έμποροι και οι Επαγγελματίες της Σπερχειάδας στο πλευρό των αγροτών

Η ανακοίνωση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου…

Ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή και στήριξή του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής μας αλλά και όλης της χώρας.

Εμείς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε μια κατεξοχήν αγροκτηνοτροφική περιοχή βλέπουμε εδώ και χρόνια το αγροτικό εισόδημα, που αποτελεί και τον κύριο οικονομικό πυλώνα, να συρρικνώνεται δραματικά με άμεσες συνέπειες και στις δικές μας επιχειρήσεις.

Θεωρούμε άμεση ανάγκη την εκπλήρωση των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών και κτηνοτρόφων ώστε να ανακάμψει το αγροτικό εισόδημα και μαζί με αυτό και το εμπόριο στην περιφέρεια. Μιας περιφέρειας που ερημώνει αφού οι νέοι βλέπουν ότι το μέλλον τους εδώ δεν είναι ευοίωνο.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους καλό αγώνα και θα είμαστε στο πλευρό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση