Σοκαρισμένοι στα Τρίκαλα από την έξαρση βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 10:32 Σοκαρισμένοι στα Τρίκαλα από την έξαρση βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους

Προσαγωγές το βράδυ της Δευτέρας μετά από επεισόδιο…

Μόλις δυο 24ωρα από το αιματηρό επεισόδιο εις βάρος του νεαρού δικηγόρου Τρικάλων Άρη Μερεντίτη για το οποίο κατηγορούνται τρεις 16χρονοι, νέα ένταση καταγράφηκε χθες βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλικής πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στην πλατεία παλαιού Δεσποτικού, τέτοιας εντάσεως μάλιστα που χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανήλικοι μεταφέρθηκαν στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, όπου κλήθηκαν και οι γονείς τους, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου συνελήφθησαν άλλοι δυο δράστες της επίθεσης στον νεαρό δικηγόρο. Συνολικά συνελήφθησαν τρεις 16χρονουι οι οποίοι φέρονται ότι επιτέθηκαν στο δικηγόρο τα ξημερώματα του Σαββάτου, μπροστά στο Diverso ξυλοκοπώντας τον άγρια.

Σημειώνεται ότι αποκλείστηκε εξ αρχής το ενδεχόμενο ληστείας μιας και το τσαντάκι του κ. Μερεντίτη παρέπεσε στο σημείο και δεν είχε χρήματα μέσα, ενώ καταγράφεται ως “τσαμπουκάς δρόμου”.

Ο Άρης Μερεντίτης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων με κάταγμα μύτης και μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση