Στην Υπάτη και στο δήμο Λαμιέων η εκπαίδευση των ΕΜΑΚ στην κατάβαση φαραγγιών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 08:16 Στην Υπάτη και στο δήμο Λαμιέων η εκπαίδευση των ΕΜΑΚ στην κατάβαση φαραγγιών

Τη στήριξη τους στο Πυροσβεστικό Σώμα μετέφεραν Ποντίκας και Τζουβάρας...

Στο φαράγγι Ροδόκαλος στην Υπάτη, όπου γίνεται η εκπαίδευση όλων των ΕΜΑΚ στο αντικείμενο «Κατάβαση Φαραγγιών», βρέθηκαν σήμερα οι Αντιδήμαρχοι, σχεδιασμού - Οργάνωσης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γεώργιος Ποντίκας και Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέας Τζουβάρας, προκειμένου να συγχαρούν εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους.

Παράλληλα μετέφεραν την απόλυτη στήριξη του Δήμου Λαμιέων στο Πυροσβεστικό Σώμα σε τέτοιου είδους δράσεις και προσωπικά του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου που όπως έχει τονίσει στηρίζει τέτοιες δράσεις που έχουν σαν στόχο και σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση