Ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο Δημαρχείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 11:43 Ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο Δημαρχείο Λαμίας

Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αλλά και κοινωνικό ακτιβιστή για θέματα αναπηρίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο υποδέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κατάστημα, ο Δημάρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παρουσία του Αντιδημάρχου Σχεδιασμού – Οργάνωσης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργου Ποντίκα και της Ειδικής Συμβούλου του Δημάρχου Ελένης Μακρή – Θεοδώρου.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης του Ευρωβουλευτή στο νομό Φθιώτιδας έχοντας σειρά επαφών με φορείς και πολίτες, επικεντρώθηκε αρχικά σε ζητήματα σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων και έργων από την τοπική αυτοδιοίκηση για την ισότιμη αντιμετώπιση των ΑμεΑ στο κοινωνικό σύνολο. Επιπλέον, η συζήτηση επεκτάθηκε και σε αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής με χαρακτηριστικότερα την κατασκευή των οδικών αξόνων, την αύξηση της τουριστικής κίνησης, των ιαματικών πηγών καθώς και ενεργειακών θεμάτων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου ενημέρωσε τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο για τη μέριμνα της Δημοτικής Αρχής να υποστηρίξει πλήρως τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, εντάσσοντας τους στην καθημερινότητα χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς, διαμορφώνοντας κατάλληλες και σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Από την πλευρά του ο Ευρωβουλευτής χαιρέτισε το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής υπερτονίζοντας την προτεραιότητα αποϊδρυματοποίησης των ανάπηρων πολιτών από τα μεγάλα ιδρύματα και την ενίσχυση και την αποδοτικότητα των υπηρεσιών που προάγουν τη συμμετοχή και την ύπαρξη ανάπηρων πολιτών στην κοινότητα και την καθημερινή ζωή.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Λαμιέων υπογράμμισε τον αναπτυξιακό προσανατολισμό του Δήμου με τον Ευρωβουλευτή να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να δηλώνει τη στήριξη του στην κατεύθυνση αυτή.  

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση