Πέρασαν από το μπλόκο της Αταλάντης τα πρώτα τρακτέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 18:10 Πέρασαν από το μπλόκο της Αταλάντης τα πρώτα τρακτέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Κάστρο η διανυκτέρευση και η αφετηρία για το αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα…

Συντεταγμένα και προκαλώντας όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση στο εθνικό οδικό δίκτυο τα τρακτέρ των αγροτών από Θεσσαλία και Φθιώτιδα έφτασαν στις 17:30’ στο μπλόκο της Αταλάντης.

Δείτε βίντεο:

Πρόκειται για το πρώτο κομβόι καθώς προχωρούν σε δύο μέρη και αν δεν έχει γίνει κάποιος λάθος υπολογισμός είναι 72 τρακτέρ, 19 αγροτικά και 5 φορτηγά.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη κα των υπολοίπων τρακτέρ:

Στην Αταλάντη περιμένουν ακόμη 8 τρακτέρ που θα ξεκινήσουν επίσης για τον τελευταίο σταθμό στο Κάστρο Βοιωτίας όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Εκεί, αναμένονται ακόμη 11 τρακτέρ από την Εύβοια, ενώ στο μπλόκο της Βοιωτίας έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 100 τρακτέρ.

Το πρωί της Τρίτης, τα τρακτέρ θα ξεκινήσουν για  την Αθήνα, όπου αναμένονται και δεκάδες γεμάτα λεωφορεία από όλη την Ελλάδα, ενώ επίσης πολλοί αγρότες θα ξεκινήσουν με τα αγροτικά και τα φορτηγά τους για την πρωτεύουσα.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Δείτε το κομβόι να περνά από τη Φθιώτιδα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση