Γιάννης Αποστόλου: «Η ενεργή συμμέτοχη των νέων μας, ελπίδα για το μέλλον»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 14:13 Γιάννης Αποστόλου: «Η ενεργή συμμέτοχη των νέων μας, ελπίδα για το μέλλον»

Ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γιάννης Αποστόλου συναντήθηκε σήμερα με μια ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο της περιοχής μας, σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και γόνιμη συνάντηση.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις του Δημάρχου για τις τρέχουσες προκλήσεις και προτεραιότητες του δήμου, καθώς και να μοιραστούν τις δικές τους ιδέες και προτάσεις.

Ο κος Αποστόλου εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι οι νέοι της περιοχής μας ενδιαφέρονται για τα κοινά και επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στη ζωή της πόλης, ενώ ταυτόχρονα οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και την επίδρασή της στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους μαθητές:

Ιωάννα Φαλάρα –μαθήτρια  Γ΄ Γυμνασίου,

Σέτι  Μαρία –μαθήτρια  Β΄ Γυμνασίου &

Ευάγγελο Παπαδήμα – μαθητής Β΄ Γυμνασίου,

όπου συμμετείχαν στη συνάντηση και ανυπομονούμε για μελλοντικές συνεργασίες και ανταλλαγή ιδεών με τους νέους μας συμπολίτες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γυμνάσιο Στυλίδας & τους εκπαιδευτικούς, κα. Βογιατζή Αντωνία και τον κ. Κωστορίζο Αντώνιο, για τη συνδρομή τους στην οργάνωση της συνάντησης και για τη στήριξή τους στην εκπαίδευση και συμμετοχή των μαθητών στις δημόσιες υποθέσεις.

Σας ευχαριστούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση