Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 63χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 19:16 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 63χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει και λαθραίο καπνό, αλλά και μαχαίρια…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στη Σπερχειάδα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, την Πέμπτη (15/2) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων, καθώς και περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα υποχρεούται να δίνει το παρών μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι οι αστυνομικοί είχαν βρει και κατασχέσει στο σπίτι του, 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 151,3 γραμμαρίων, 7 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας & πλαστικός τρίφτης κάνναβης, 2 μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα σουγιάς, με μήκη λάμας 13 & 6 εκατοστών αντίστοιχα και αυτοσχέδια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό, μεικτού βάρους 261 γραμμαρίων

Την υπόθεσή του χειρίστηκε η δικηγόρος Κωνσταντίνα Γώγουλου - Παντελοδήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση