Επιστολές Σπανού σε Παπαϊωάννου και Σουλιώτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 19:44 Επιστολές Σπανού σε Παπαϊωάννου και Σουλιώτη

Για την εκλογή τους ως Πρόεδροι σε ΦΟΔΣΑ και ΠΕΔ αντίστοιχα…

Τα συγχαρητήριά του προς το νέο Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Στερεάς δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Νίκο Σουλιώτη, καθώς και στα νέα διοικητικά συμβούλια, εκφράζει με επιστολές του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Επιστολή προς ΦοΔΣΑ:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, φίλε Πανουργιά, 

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων – ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ. Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ιδιαίτερες ευχές στο νέο Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Ταγκαλή.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε την προσπάθειά σας ώστε να συμβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στη Στερεά Ελλάδα και σας εγγυώμαι πως η Περιφερειακή αρχή θα αποτελεί τον αέναο συμπαραστάτη στο δύσκολο έργο σας.

Σας εύχομαι καλή και γόνιμη θητεία!».

Η επιστολή προς την ΠΕΔ:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, φίλε Νίκο,

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου,

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων - ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου. Ιδιαίτερες ευχές στο νέο Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Περγάλια, το νέο Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπο Κώσταρο και τη νέα Πρόεδρο του Ε.Σ. κ. Τζοβάννα Γκόγκου.

Η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, ως συλλογικό όργανο της Αυτοδιοίκησης, συμβάλει στην ανάδειξη σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, ενώ παράλληλα δρώντας συνεργατικά αξιώνει σημαντικές διεκδικήσεις προς όφελος των πολιτών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο σας, με στόχο τη συνέχιση μιας γόνιμης και παραγωγικής συνεργασίας, όπως αυτή που είχαμε και κατά το προηγούμενο διάστημα, ώστε να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμπολίτες μας.

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση