Γυναίκα είχε καταδικαστεί στη Λαμία και την εντόπισαν στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 12:45 Γυναίκα είχε καταδικαστεί στη Λαμία και την εντόπισαν στη Χαλκίδα

Μία ακόμη σύλληψη για Ένταλμα στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα μετά από απόπειρα κλοπής!

Συνελήφθη την Τρίτη (20-02-2024) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μία 54χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 11 μηνών, για διάπραξη κλοπής.

Επίσης, αστυνομικοί της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης (20-02-2024) στη Χαλκίδα, έναν 36χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του Α΄ Τακτικού Ανακριτή Πρωτοδικείου Χαλκίδας, για διακεκριμένες κλοπές.

Το συγκεκριμένο άντρα εντόπισαν οι αστυνομικοί μετά από απόπειρα κλοπής σε σπίτι στην περιοχή! Μάλιστα όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο διήμερο, είχε εισέλθει σε αυτό άλλες δύο φορές, αφαιρώντας διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ένα δραπανοκατσάβιδο, ένα σκαπτικό τοίχου, μία ηλεκτροσυγκόλληση, καθώς και είδη ένδυσης, τα οποία φορούσε τη στιγμή της σύλληψης του.

Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση