Συνάντηση του Δημάρχου Μακρακώμης με το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 12:56 Συνάντηση του Δημάρχου Μακρακώμης με το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Συζητήθηκε η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου…

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Ευθύμιο Γκούμα, είχε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης Γεώργιος Χαντζής παρουσία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Παιδείας Νικόλαου Κραββαρίτη.

Στη συζήτηση τέθηκαν καίρια θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες για περαιτέρω συνεργασία των δύο φορέων προς όφελος των μαθητών του Δήμου Μακρακώμης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη των από κοινού δράσεων και παρεμβάσεων προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση