Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 13:03 Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Στυλίδας

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου…

Για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, προγραμμάτισε ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου με τους συνεργάτες του, την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, σύμφωνα και με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του ΔΣ Στυλίδας, Δημήτριου Κατσούρα, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας στις 18:00’.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε δημοτικός σύμβουλος (ως ένα θέμα ο καθένας). Τα θέματα θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου τρεις (3) ημέρες πριν από την συνεδρίαση και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00΄, για να γίνουν αποδεκτά και να συζητηθούν.

Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση. Από τα θέματα της κλήρωσης, μέχρι τρία (3) θέματα πρέπει να αποτελούν πρόταση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Επιπλέον των ανωτέρω δέκα (10) θεμάτων, έως δύο (2) θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση