Είχαν ρημάξει σούπερ - μάρκετ και περίπτερο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 08:20 Είχαν ρημάξει σούπερ - μάρκετ και περίπτερο

Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες και έναν άνδρα Ρομά στη Λιβαδειά…

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (19-02-2024) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, στο πλαίσιο αναζητήσεων τους, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα ένας άνδρας και τρεις γυναίκες Ρομά, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Συγκεκριμένα μία 36χρονη, με τη βοήθεια δύο ακόμη νεαρών γυναικών, έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ και αφαιρούσαν διάφορα είδη, όπως τρόφιμα, ενδύματα, καπνικά προϊόντα, βρεφικά και καθαριστικά είδη, η αξία των οποίων, μαζί με μια κλοπή που διέπραξαν σε περίπτερο, να υπερβαίνει τα 3.000 ευρώ.

Οι κλοπές σημειώθηκαν μεταξύ 17 έως 19-02-2024, διάστημα στο οοίο καταγράφονατι και ακόμη τρεις απόπειρες κλοπής.

Κατά τη στιγμή του εντοπισμού και της σύλληψης τους, διενεργήθηκε έλεγχος στο όχημα που επέβαιναν και οδηγούσε 20χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων εμπορευμάτων, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα σε νόμιμους αντιπροσώπους των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός που οδηγούσε το εν λόγω όχημα, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητας τους, στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση