Λαμία: Στη φυλακή ο 57χρονος που πέταξε κινητό κατά αστυνομικών για να ξεφύγει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 08:22 Λαμία: Στη φυλακή ο 57χρονος που πέταξε κινητό κατά αστυνομικών για να ξεφύγει

Δε δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του…

Ποινή Φυλάκισης 9 μηνών, επέβαλλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, στον 57χρονο που το μεσημέρι της Τρίτης (20/2) πέταξε το κινητό του τηλέφωνο κατά των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Οι κατηγορίες που τον βάραιναν, εκτός της απείθειας κατά υπαλλήλων, ήταν της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν πάνω του φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με τις ναρκωτικές ουσίες 5-Fluoro ADB - FUB AMB και στο αυτοκίνητό του ένα μεταλλικό ξιφίδιο, μήκους 32 εκατοστών.

Το Δικαστήριο, λόγω προηγούμενων καταδικαστικών αποφάσεων του κατηγορούμενου, αποφάσισε να μη δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση