Βαρύ πένθος στη Λαμία για την απώλεια γνωστού επαγγελματία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 10:05 Βαρύ πένθος στη Λαμία για την απώλεια γνωστού επαγγελματία

Έδωσε γενναία μάχη μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Στο πένθος βυθίστηκε η Λαμία με την είδηση της απώλειας ενός πολύ αγαπητού επαγγελματία από το χώρο της εστίασης, που «έφυγε» σε ηλικία 66 ετών, σε νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλευόταν.

Ο 66χρονος επαγγελματίας στις 13 Ιανουαρίου είχε ένα σοβαρό ατύχημα σε κεντρικό «καφέ» της πόλης, όταν έπεσε στη σκάλα και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας, απ' όπου μετά από δύσκολη μάχη κατάφερε να βγει νικητής.

Στη συνέχεια διακομίστηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου ενώ όλα έδειχναν ότι θα τα καταφέρει, ξαφνικά παρουσίασε κάποια επιπλοκή με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί ραγδαία και να καταλήξει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε διακομιστεί εσπευσμένα.

Η οικογένειά του, που όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο ήταν στο πλευρό του, δεν μπορεί να πιστέψει στην ξαφνική απώλειά του, αφού όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που με γενναιότητα και υπομονή είχε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση