Συνεδριάζει αύριο η Δημοτική Επιτροπή Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 13:37 Συνεδριάζει αύριο η Δημοτική Επιτροπή Στυλίδας

Τρία τα θέματα στην ημερήσια διάταξη…

Τακτική συνεδρίαση της  Δημοτικής Επιτροπής Στυλίδας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της και Δημάρχου Γιάννη Αποστόλου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω τρία:

Θέμα 1 : Αποδοχή επιχορήγησης  από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών, προς κάλυψη δαπανών αποκομιδής απορριμμάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειών.

Θέμα 2 : Αποδοχή επιχορήγησης για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στις σχολικές μονάδες της Χώρας, για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Θέμα 3 : "Γνωμοδότηση για την ανάθεση σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (OTKZ) των εργασιών για την περισυλλογή των εγκαταλειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου Στυλίδας"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση