Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα σε Λαμία, Αταλάντη και όλη τη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:33 Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα σε Λαμία, Αταλάντη και όλη τη Στερεά

Στις 11:30'  το πρωί στην πλατεία Πάρκου θα γίνει η συγκέντρωση στη Λαμία, στις 12:00'  στην Αταλάντη - «Νεκρώνει» η χώρα την Τετάρτη στη μαύρη επέτειο για την τραγωδία των Τεμπών…

Η Μαύρη επέτειος από την τραγωδία στα Τέμπη την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, θα βρει τη χώρα σε απεργιακό κλοιό που έχουν κηρύξει πρωτοβάθμια σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στα Προπύλαια, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και σε πολλές περιοχές της Στερεάς, μεταξύ των οποίων η Λαμία (11:30') και η Αταλάντη (12:00').

Ειδικότερα για τη Στερεά Ελλάδα συγκεντρώσεις θα γίνουν:

Αλιβέρι, 10 π.μ., Άγαλμα του Λιγνιτωρύχου

Άμφισσα, 10.30 π.μ., πλατεία Λαού

Αταλάντη, 12 μ. κεντρική πλατεία

Θήβα, 12 μ. πλ. Αγίων Θεοδώρων

Καρπενήσι, 11:00 π.μ. πλατεία Καρπενησίου

Λαμία, 11.30 π.μ., πλατεία Πάρκου

Λιβαδειά, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Χαλκίδα, 12 μ., πλατεία Δικαστηρίων

Την απεργία της Τετάρτης και τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αταλάντης διοργανώνουν:

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, Αγροτικός Σύλλογος Αταλάντης, Σωματείο Εργαζομένων ΕΖΑ, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Φθιώτιδας, Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, Σωματείο Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Αταλάντης, Εμπορικός Σύλλογος Αταλάντης, Σωματείο Συνταξιούχων Μαρτίνου και Σωματείο Συνταξιούχων Λάρυμνας.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν:

Πύλη ΛΑΡΚΟ: 11 π.μ.
Παραλία Λάρυμνας: 11.10 π.μ
Μαρτίνο (5Χ5): 11.20 π.μ.
Πλατεία Μαλεσίνας: 11.20 π.μ.
Τραγάνα: 11.30 π.μ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση