Το πρόγραμμα του Φθιώτιδος Συμεών αυτή την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 08:23 Το πρόγραμμα του Φθιώτιδος Συμεών αυτή την εβδομάδα

Πλούσιο σε λειτουργίες, ταξίδια και εκδηλώσεις...

Με ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ξεκινά η εβδομάδα για το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος στη συνέχεια έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα με λειτουργείες και ποιμαντικές επισκέψεις σε όλο το νομό.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα από Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μέχρι Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 

Εκκλησιαστική διακονία στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

10:00 π.μ.: Συνοδική διακονία στην Αθήνα.

19:00 μ.μ.: Ευλογία Αγιοβασιλόπιττας των Α΄ και Β΄ Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Λαμιέων.

20:30 μ.μ.: Ποιμαντική επίσκεψη στην περιοχή του Δήμου Δομοκού.

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

20:00 μ.μ.: Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.).

20:30 μ.μ.: Ευλογία Αγιοβασιλόπιττας του 8ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Στερεάς Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 

Εκκλησιαστική διακονία στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024

14:30 μ.μ.: «Χελιδονίσματα».

Εκδήλωση με δημοτικά τραγούδια για τον ερχομό της άνοιξης και των χελιδονιών από την παιδική χορωδίας του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

18:00 μ.μ.: Επίσκεψη κατόπιν προσκλήσεως στην Έκθεση Ελληνικού Κρασιού «Οινόραμα 2024».

Σάββατο 02 Μαρτίου 2024

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου του Πλανά του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Λαμίας.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

18:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Δισαρχιερατικός Εσπερινός, επί τη μνήμη της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, και κουρά Μοναχού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Γρηγορίου, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Κυριακή 03 Μαρτίου 2024

07:00 π.μ.: Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος.

(ραδιοφωνική - διαδικτυακή μετάδοση)

18:00 μ.μ.: «Πάμε Πανεπιστήμιο»

Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές λυκείου, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σε συνδιοργάνωση με το 1ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και με την ευγενική συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών – Φροντιστών Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

(Μ. Αλεξάνδρου και Αγράφων, Ν. Άμπλιανη, Λαμία)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση