Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας κοντά στους συναδέλφους τους στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 09:29 Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας κοντά στους συναδέλφους τους στο ΓΝ Λαμίας

Με αφορμή τη διαμαρτυρία του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λαμίας, το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, όπου και παρευρέθηκαν, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Φθιώτιδας, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους τους και ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο στο ΕΣΥ.

Η ανακοίνωση:

«Ως εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας συμπάσχουμε και συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους του Νοσοκομείου Λαμίας, στον αγώνα τους να προσφέρουν την παροχή υγείας που αξίζουν οι πολίτες του νομού και της περιφέρειας ολόκληρης.

Θεωρούμε πως η εύρυθμη λειτουργία της Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας πρέπει να προβληματίζει κάθε πολίτη.

Εμείς, οι εργαζόμενοι στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και συγκεκριμένα στα Κέντρα Υγείας του Νομού Φθιώτιδας πιστεύουμε πως οι υπεύθυνοι φορείς πρέπει επιτέλους να πάψουν να κωφεύουν στις εκκλήσεις για την επίλυση των σωρευμένων προβλημάτων σε όλες τις βαθμίδες του ΕΣΥ.

Ελπίζουμε σε ένα αίσιο αποτέλεσμα για τον αγώνα που δίνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λαμίας.

Σε μελλοντικό χρόνο θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση και για τα θέματα που απασχολούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο νομό μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση