Λαμία: Μεταφέρεται η Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 07:53 Λαμία: Μεταφέρεται η Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Φθιώτιδας

Ποιες ημέρες θα παραμείνει κλειστή η υπηρεσία λόγω μεταφοράς σε νέα διεύθυνση στη Λαμία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης  του Ε.ΟΠ.Υ.Υ. Φθιώτιδας:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της επικείμενης μεταφοράς της Περιφερειακής  Διεύθυνσης Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Φθιώτιδας  και  του Φαρμακείου   Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Λαμίας , η   Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ  (Βύρωνος 28, Λαμία) θα παραμείνει κλειστή για το συναλλασσόμενο κοινό την Παρασκευή 1η  & τη Δευτέρα  4η  Μαρτίου 2024.

Το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ  Λαμίας ( Θερμοπυλών 77)  θα παραμείνει κλειστό  για το συναλλασσόμενο κοινό τη Δευτέρα  4η  Μαρτίου 2024. Τελευταία ημέρα λειτουργίας του Φαρμακείου  στην οδό Θερμοπυλών 77, θα είναι η Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024.

Από την Τρίτη  5  Μαρτίου 2024,  η ΠΕ.ΔΙ.  ΕΟΠΥΥ  Φθιώτιδας  και το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ,   θα λειτουργούν  στη νέα διεύθυνση  Ροζάκη Αγγελή 59,  Λαμία  (Ισόγειο & 1ος όροφος, είσοδος εντός στοάς).

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας  θα λειτουργούν κανονικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση