Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των Φοιτητών ενόψει της μαύρης επετείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 08:34 Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των Φοιτητών ενόψει της μαύρης επετείου

«1 χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη κάνουμε πράξη την υπόσχεση που δώσαμε: Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί! Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!»…

Συνέχιση του αγώνα τους για να αποδοθούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, αποφάσισαν οι Φοιτητές ΦΣ Φυσικού, ΠΕΒ, ΠΛΗΤ, συγχρόνως με τις υπόλοιπες διεκδικήσεις τους όπως:

• Αύξηση της χρηματοδότησης για δωρεάν μετακίνηση από και προς το Πανεπιστήμιο. Για σύγχρονες υποδομές, πλήρες εκπαιδευτικό προσωπικό !

• Ανέγερση Φοιτητικών Εστιών στη πόλη μας! Ούτε σκέψη για εστίες με ΣΔΙΤ! Διεύρυνση των δικαιούχων επιδόματος στέγασης!

• Σίτιση για όλους τους φοιτητές. Να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις των 400 φοιτητών που μας έχει δεσμευτεί ο Κοσμήτορας της ΣΘΕ.  

• Να κατοχυρωθούν τα εργασιακά και επαγγελματικά δικαιώματα των φοιτητών του τμήματος μας!

• Να δοθεί λύση στο κυλικείο στην Άμπλιανη!

Οι επόμενες δράσεις τους:

Τρίτη 27 Φλεβάρη, καλούμε σε συγκέντρωση και πολύμορφες δράσεις στο σταθμό του ΟΣΕ, στις 20:00. 

Τετάρτη 28 Φλεβάρη κατάληψη των σχολών μας και συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις - στην μεγάλη πανελλαδική απεργία μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη, 11:30, στην Πλατεία Πάρκου μαζί με τα εργατικά σωματεία και τους μαθητές.

Παρασκευή 1 Μάρτη, διοργανώνουμε μεγάλη συναυλία φοιτητών, μαθητών στο Πανεπιστήμιο (Γαλανέικα), με σύνθημα « τα κέρδη τους ή οι ζωές μας». 

Πανελλαδικό συλλαλητήριο τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και πανελλαδικό συντονισμό Φοιτητικών Συλλόγων. Καμία εκπαιδευτική λειτουργία των ιδρυμάτων, να παραλύσουν τα Πανεπιστήμια και να βρεθούν φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό όλοι μαζί στους δρόμους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση