Ο Γεώργιος Παπανικολάου στο λογότυπο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 18:30 Ο Γεώργιος Παπανικολάου στο λογότυπο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου

Μία κορυφαία παγκόσμια προσωπικότητα, που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ταυτότητας, της επικοινωνίας και της αναγνωρισιμότητας του δήμου…

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο το νέο δηλωτικό σήμα (λογότυπο) του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, που απεικονίζει τον μεγάλο ευεργέτη της ανθρωπότητας, τον Γεώργιο Παπανικολάου, εφευρέτη του πασίγνωστου TEST PAP.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Νίκος Μπαράκος «για εμάς είναι μεγάλη τιμή που ο δήμος μας μπορεί να ταυτιστεί με μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα, παγκόσμια αναγνωρισμένη για όσα έχει προσφέρει μέσα από το έργο του».

Ο δήμος Κύμης - Αλιβερίου δεν είχε μέχρι στιγμής το δικό του λογότυπο και με το σκεπτικό να συμβάλλει στην ενίσχυση της ταυτότητας, της επικοινωνίας και της αναγνωρισιμότητας του, δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί άλλο από τον γιατρό Γεώργιο Ν. Παπανικολάου. Ως γνωστό η Κύμη αποτελεί τη γενέτειρά του, εκεί βρίσκεται η οικία στην οποία γεννήθηκε και εκεί στεγάζεται τόσο το μουσείο όσο και το ινστιτούτο Παπανικολάου.

Το δηλωτικό σήμα (λογότυπο) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου σε ποικίλες ενέργειες και δράσεις, όπως:

• έγγραφα και επιστολές που αφορούν είτε εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιών και τμημάτων του Δήμου, είτε αλληλογραφία με εξωτερικούς αποδέκτες,

• ενέργειες τουριστικής προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης,

• έντυπα και διάφορες εκδόσεις (αφίσες, προσκλήσεις, φυλλάδια κλπ),

• ιστοσελίδες του Δήμου και γενικά σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές.

Μετά την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, θα ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Τοπωνυμιών, ώστε να χρησιμοποιείται ως διακριτικό γνώρισμα του δήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση