ΑΣΕΠ: Διευκρινίσεις για τεχνικό προβλήματα που προέκυψε στις ηλεκτρονικές αιτήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 18:47 ΑΣΕΠ: Διευκρινίσεις για τεχνικό προβλήματα που προέκυψε στις ηλεκτρονικές αιτήσεις

Αφορά την 3ΓΒ/2023 προκήρυξη…

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που ανέκυψε κατά την αποθήκευση ορισμένων ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων της Προκήρυξης 3ΓΒ/2023 για την πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, καλεί όλους τους υποψηφίους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην ως άνω διαδικασία, να ελέγξουν ότι οι προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων) στην ενότητα «ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ» της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους – και όχι στα τυχόν συνημμένα pdf - , είναι αυτές που είχαν δηλώσει στην αρχική αίτηση συμμετοχής τους.

Οι υποψήφιοι που θα διαπιστώσουν ότι οι προτιμήσεις τους (κωδικοί θέσεων) στην ενότητα «ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ» είναι αυτές που είχαν δηλώσει στην αρχική αίτηση συμμετοχής τους, δε χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Εφόσον όμως οι υποψήφιοι διαπιστώσουν ότι οι προτιμήσεις τους (κωδικοί θέσεων) είναι διαφορετικές από τις αρχικά δηλωθείσες, παρακαλούνται όπως ακολουθήσουν τα σχετικά βήματα.

  1. Να δημιουργήσουν την ηλεκτρονική αίτηση με τίτλο «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις».
  2. Να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του pdf αρχείου προτιμήσεων. 
  3. Να μεταφορτώσουν το pdf αρχείο προτιμήσεων στην καρτέλα «ΑΛΛΟ» του Μητρώου.
  4. Να μεταφέρουν (Επίκληση) το pdf αρχείο προτιμήσεων από την καρτέλα «ΑΛΛΟ» του Μητρώου στην ηλεκτρονική αίτηση με τίτλο «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις».
  5. Να οριστικοποιήσουν την αίτηση «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις».

Για τους υποψηφίους που θα ακολουθήσουν τα εν λόγω βήματα, επισημαίνεται  ότι οι προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων) που έχουν ήδη καταχωριστεί ηλεκτρονικά μέσω της αρχικής αίτησής τους έως 24/01/2024 (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της Προκήρυξης 3ΓΒ/2023), καθώς και τα τυχόν αρχεία pdf, θα αντικατασταθούν στο σύνολό τους με το pdf αρχείο προτιμήσεων της αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις». Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε άλλο αρχείο πέραν του pdf αρχείου προτιμήσεων δε λαμβάνεται υπόψη.

Σε περίπτωση μη υποβολής αίτησης «3ΓΒ/2023 Προτιμήσεις» ισχύουν οι αρχικά δηλωθείσες προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 29 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 12 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Με την αίτηση δεν απαιτείται η υποβολή παραβόλου.

Για τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με την ως άνω διαδικασία, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Εφαρμογών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4): τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 και τις αργίες κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.

Οι σχετικές διευκρινίσεις απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Δείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση