Αποχή και καταλήψεις σε σχολεία της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:35 Αποχή και καταλήψεις σε σχολεία της Φθιώτιδας

Οι μαθητές δεν ξεχνούν…

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ημέρα μνήμης για τις 57 αδικοχαμένες ψυχές του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Σε ένδειξη μνήμης και πένθους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Λαμίας και του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου, έκαναν αποχή από τα μαθήματά τους.

Επίσης το Λύκειο Καμένων Βούρλων και το Λύκειο Μώλου τελούν υπό κατάληψη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.

«Με αφορμή το συγκλονιστικό αυτό γεγονός των Τεμπών, συγκεντρωθήκαμε η τάξη της 3ης λυκείου και με τη βοήθεια των υπολοίπων τάξεων, για να στείλουμε και εμείς ένα μήνυμα συμπαράστασης στις πενθούσες και αδικημένες αυτές οικογένειες. Με την κινητοποίηση μας και με τη συνεργασία όλων των σχολείων της Ελλάδος, απαιτούμε ένα και μόνο πράγμα. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε αυτούς που αρμόζει!», σημειώνουν στο μήνυμά του ςοι μαθητές του Λυκείου Καμένων Βούρλων.

Να σημειώσουμε ότι τα μαθήματα δε γίνονται διά ζώσης και στο Γυμνάσιο Καμένων Βούρλων, αλλά και στο Γυμνάσιο Μώλου όπως ενημερωθήκαμε αργότερα.

Να σημειώσουμε τέλος ότι αρκετοί καθηγητές και δάσκαλοι συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση