Φόβος για κατολισθήσεις στην είσοδο της Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 09:34 Φόβος για κατολισθήσεις στην είσοδο της Υπάτης

Ευτυχώς στην τελευταία πτώση βράχων δεν κινδύνευσαν άμεσα άνθρωποι…

Το φόβο τους εκδηλώνουν πολλοί διερχόμενοι οδηγοί αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής για το δρόμο  Αργυροχώρι - Υπάτη, και συγκεκριμένα για την είσοδο του μαρτυρικού χωριού, πριν και μετά τον καταρράκτη, καθώς στο σημείο υπάρχουν βράχια τα οποία είναι έτοιμα να αποκοπούν και να πέσουν στη μέση του δρόμου και στην επιχείρηση που βρίσκεται εκεί.

Ήδη την Τετάρτη (28/2) υπήρξε «προειδοποίηση» με την πτώση μεγάλου βράχου και άλλων μικρότερων, που έκλεισαν και για μερικές ώρες το δρόμο. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε άμεσα άτομο.

Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να εξετάσουν το παραπάνω θέμα, καθώς με τις βροχές η κατάσταση επιδεινώνεται και μεγαλώνουν οι πιθανότητες για πτώση κι άλλων βράχων στο σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση