Συναντήσεις με τους Δημάρχους Φθιώτιδας για τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 13:50 Συναντήσεις με τους Δημάρχους Φθιώτιδας για τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας

Αναδείχθηκαν τα προβλήματα υποστελέχωσης των δομών υγείας, οι ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και η ανάγκη αναβάθμισης των εγκαταστάσεων….

Συναντήσεις με Δημάρχους της ΠΕ Φθιώτιδας καθώς  και θεσμικούς και υγειονομικούς φορείς, στις έδρες των Δήμων, είχε με δική του πρωτοβουλία, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου, προκειμένου να γίνει  επιτόπια καταγραφή των ζητημάτων που αφορούν τη Δημόσια Υγεία στην περιοχή.

Ειδικότερα  συναντήθηκε με τους Δημάρχους Στυλίδας, Γιάννη Αποστόλου, Καμένων Βούρλων, Ηλία Κυρμανίδη, Μακρακώμης, Γιώργο Χαντζή, Δομοκού, Μπάμπη Λιόλιο, Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ και Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή. 

Κατά τις συναντήσεις με τους Δημάρχους αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα και ο  κάθε Δήμαρχος τοποθετήθηκε και ανέδειξε τα υγειονομικά θέματα που αφορούν  την περιοχή του, ενώ παράλληλα ζήτησαν πλαίσιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Τα θέματα που αναδείχθηκαν αφορούν κυρίως  την υποστελέχωση των δομών υγείας, τις ελλείψεις σε υγειονομικά υλικά αλλά  και την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων. 

Ο κ. Γεωργίου τόνισε πως η Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της Δημόσιας Υγείας  στο νομό και πως αποτελεί προτεραιότητα, αφού οι Δομές Δημόσιας Υγείας  αποτελούν πυλώνα ασφάλειας των πολίτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας θα συνεχίσει της επισκέψεις του και στις  άλλες Π. Ε. της Περιφέρειας Στερεάς στο ερχόμενο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση