Νέα προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 09:47 Νέα προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας

Μόνο μία θέση καλύφθηκε από την προκήρυξη του Δεκεμβρίου…

Την προκήρυξη για την πλήρωση εφτά (7) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ, για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ανακοίνωσε ο Διοικητής του Ανδρέας Κολοκυθάς.

Η απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ημερομηνία 29/2/24, αφορά τις παρακάτω θέσεις:

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ - 1

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α' - 1

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΟΡΘΟΠΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική Ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ) Ή ΓΕΝΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση –διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας) (για το Τ.Ε.Π.)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β' - 1

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β' - 1

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α' - 1

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α' - 1

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ- ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ - 1

Οι παραπάνω θέσεις διαφέρουν ελάχιστα σε σχέση με την προκήρυξη του περασμένου Δεκεμβρίου, καθώς οι έξι από τις εφτά που προκηρύχθηκαν τότε, απέβησαν άγονες. Ουσιαστικά καλύφθηκε μόνο η μία θέση στην Παιδιατρική. Επίσης σε σχέση με την τελευταία προκήρυξη, υπάρχει μία θέση αναισθησιολόγου λιγότερη. Αυτές τώρα έγιναν Παθολογικής Ογκολογίας και Εσωτερικής Παθολογίας και ελπίζουμε να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για αυτές, καθώς και η προκήρυξη του Δεκεμβρίου προερχόταν από άγονες διαδικασίες από τον περασμένο Μάρτιο και Ιούνιο.

 Μένει να δούμε τα κίνητρα που έχει προαναγγείλει η Κυβέρνηση για τα Περιφερειακά Νοσοκομεία, καθώς γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών, προτιμούν τα μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση