Καλά στην υγεία του ο μαθητής που του καρφώθηκε πόμολο στο μπράτσο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 10:16 Καλά στην υγεία του ο μαθητής που του καρφώθηκε πόμολο στο μπράτσο!

Το ευχαριστήριο του σχολείου…

Απόλυτα ψύχραιμος ήταν ο 11χρονος μαθητής από τον Βόλο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου με ένα πόμολο καρφωμένο στο χέρι του.

Η εικόνα ήταν σοκαριστική ακόμη και για τους γιατρούς, που οδήγησαν άμεσα τον 11χρονο στο χειρουργείο, όπου έγινε επέμβαση αφαίρεσης του αντικειμένου και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Το συμβάν έγινε εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, όταν χτύπησε κουδούνι για διάλειμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος μαθητής γυμνασίου έτρεχε στον διάδρομο, όταν πόρτα από διπλανή αίθουσα άνοιξε απότομα από τη μέσα πλευρά, με αποτέλεσμα το πόμολο να καρφωθεί στο μπράτσο του μαθητή.

Ο ίδιος έμεινε για περίπου 20 λεπτά στο πάτωμα του σχολείου, ώστε να φτάσει το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική που είχαν κληθεί.

Η διευθύντρια του σχολείου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, αλλά και την ψυχολόγο που είχε επισκεφθεί εκείνη τη μέρα το σχολείο βοηθούσαν τον 11χρονο να παραμείνει ψύχραιμος ενώ του παρείχαν νερό και ό, τι άλλο χρειαζόταν.

Οι εκπαιδευτικοί έκριναν αναγκαίο να μην μετακινηθεί το παιδί, μέχρι να φτάσει πλήρωμα του ΕΚΑΒ και να το παραλάβει, ώστε να μην προκύψει μεγαλύτερη ζημιά στο χέρι του παιδιού.

Στο σχολείο ειδοποιήθηκε και η μητέρα του παιδιού. Πλήρωμα της Πυροσβεστικής κατέφτασε στο σχολείο και ξεβίδωσε το πόμολο από την πόρτα, ώστε να μεταφερθεί το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Το 11χρονο αγοράκι που σφάδαζε από τον πόνο συνόδευε η μητέρα του στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι παλιό πόμολο με γωνία που κατάφερε να διαπεράσει το δέρμα και να «καρφωθεί» στο χέρι του μικρού παιδιού. Συμμαθητές αλλά και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί υπέστησαν σοκ στη θέα του τι είχε συμβεί.

Ο μικρός μαθητής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και χθες έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς είναι πλέον καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί χαίρει άκρας υγείας και δεν έχει υποστεί ζημιά το νευρικό του σύστημα.

Οι γονείς επέλεξαν να τον κρατήσουν σπίτι σήμερα. Η μητέρα του 11χρονου πήρε να ευχαριστήσει τη διευθύντρια του σχολείου Ευαγγελία Μπαλαμώτη και τους εκπαιδευτικούς για τη βοήθεια που παρείχαν στον γιο της.

Το ευχαριστήριο του σχολείου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το ΕΚΑΒ Βόλου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία απέστειλαν η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ιωλκού.

«Η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ιωλκού, ευχαριστούν ολόθερμα το ΕΚΑΒ Βόλου καθώς και την Πυροσβεστική Βόλου για την άμεση ανταπόκρισή τους σε έκτακτο συμβάν που έλαβε χώρα στο σχολείο».

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Φωτογραφίες: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση