Ισχυρός σεισμός 4 Ρίχτερ στο Δομοκό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 08:20 Ισχυρός σεισμός 4 Ρίχτερ στο Δομοκό

Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή άλλα προβλήματα…

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 15:47’ το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Δομοκού και συγκεκριμένα στα όρια με το νομό Λαρίσης, 2,5 περίπου χιλιόμετρα βορειανατολικά της Αχλαδιάς, ή 12 χιλιόμετρα νότια - νοτιοανατολικά των Φαρσάλων.

Η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών προσδιόρισε στα 81,9 χλμ το εστιακό βάθος, για αυτό και ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε μια συγκεκριμένη ακτίνα περίπου 30 χιλιομέτρων. Ωστόσο υπήρξαν αναφορές υπήρξαν ακόμη και από τη Λάρισα, που βρίσκεται 44 χιλιόμετρα από το επίκεντρο.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα από την περιοχή, ενώ δεν υπήρξαν καθόλου μετασεισμοί όπως δεν υπήρξαν και προσεισμοί στο σημείο ή την ευρύτερη περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση