Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΕΕΕΕΚ με το Δήμο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 19:20 Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΕΕΕΕΚ με το Δήμο

Κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας κ. Παναγιώτη Αγγελάκη για πραγματοποίηση συνάντησης με στελέχη του Δήμου Λαμιέων για θέματα που αφορούν σε αιτήματα του Συλλόγου, άμεση ήταν η ανταπόκριση από την πλευρά του Δήμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01/03/2024 παρουσία του προέδρου του Συλλόγου κ. Π. Αγγελάκη, της αντιπρόεδρου κας Ευαγγελίας Μίχου, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Λαμιέων κας Αθανασίας Ζωβοΐλη, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης - Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Παρχαρίδη, της Εντεταλμένης Συμβούλου για θέματα Κοινωνικής Προστασίας κας Ξηρομερίτη Μαρίας και του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Αθλητισμού κ. Θάνου Στεργίου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθεσαν δύο κεντρικά αιτήματά τους:

α) Την στελέχωση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ με ειδικό προσωπικό, β) Την δημιουργία ΚΔΗΦ (Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας) για ΑμεΑ. Υπήρξαν συγκεκριμένες προτάσεις και  ζητήθηκε η άμεση συνδρομή του Δήμου Λαμιέων για τη δρομολόγηση και υλοποίηση αυτών.

Τα στελέχη του Δήμου Λαμιέων από την πλευρά τους, έδειξαν ενδιαφέρον και δεσμεύτηκαν να προσπαθήσουν προς αυτές τις κατευθύνσεις και να συνεχιστεί η συνεργασία με το Σύλλογο στη βάση όσων συζητήθηκαν. 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Αγγελάκης Παναγιώτης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση