Όχι και τον κάδο ρε φίλε...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 19:55 Όχι και τον κάδο ρε φίλε...

«Βρε φίλε μου κλοπή και σε κάδους...αν τον είχες τόσο μεγάλη ανάγκη ας τον ζητούσες να στον δώσουμε...»

Συνέβη στη δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην κοινότητα της Βίτωλης, όπου ο πρόεδρος ανακάλυψε ότι κάποιος έκλεψε τον κάδο που βρισκόταν στην είσοδο του χωριού, στην βρύση του Αη Γιάννη.

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος.

«Λοιπόν έχουμε και λέμε ….
Σήμερα ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο της Βίτωλης τον Βαγγελης Τσοκανος ότι από την βρύση που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη στην έξοδο του χωριού προς Ροβολιάρι κάποιος πήρε τον κάδο σκουπιδιών που βρίσκονταν στην βρύση.
Βρε φίλε μου κλοπή και σε κάδους ;;;
Μπορούσες εάν τον είχες τόσο μεγάλη ανάγκη η τον είχες ερωτευτεί να ερχόσουν να τον ζητήσεις και θα σου τον δίναμε, ΕΛΕΟΣ ..
Αμέσως με τον Αντιδήμαρχο Andreas Papasaras φορτώσαμε έναν καινούργιο κάδο και έγινε αμέσως η αποκατάσταση, αλλά βρε φίλε και τον κάδο τον πλαστικό;;;
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση