Αίσιο τέλος στην περιπέτεια με τον τραυματισμένο άνδρα στον «θρόνο του ΔΙΑ»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 20:12 Αίσιο τέλος στην περιπέτεια με τον τραυματισμένο άνδρα στον «θρόνο του ΔΙΑ»

Παραδόθηκε με ασφάλεια από τους διασώστες στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε στην Παύλιανη…

Τέλος καλό, όλα καλά στην περιπέτεια 44χρονου που είχε πάει εκδρομή στην Παύλιανη και ακολούθησε το μονοπάτι για το «Θρόνο του Δία» και τον «Iron Throne». Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο γνωστό μονοπάτι, με αποτέλεσμα νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (3/3) να ζητήσει τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Λαμίας και την Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον Αντιπύραρχο Γιώργο Κρεμμύδα, έχοντας και τη βοήθεια ντόπιων που γνώριζαν άριστα τα μονοπάτια.

Λίγο μετά τις 19:15’ ο 44χρονος παραδόθηκε με ασφάλεια στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε στην Παύλιανη προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για την περιποίηση του γονάτου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση