Θέση εργασίας στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 11:34 Θέση εργασίας στο Δήμο Στυλίδας

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 15 Μαρτίου…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2023-2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Στυλίδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη στελέχωση της Δομής του Παιδικού Σταθμού του Δήμου στη Στυλίδα με ειδικότητα ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της έως 31-08-2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Στυλίδας, Ελευθερίου Βενιζέλου 31, Τ.Κ. 35300 Στυλίδα -, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Διοίκησης & Διοικητικής Μέριμνας, (τηλ. επικοινωνίας: 2238350109 και 2238350140)

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων είναι από  05-03-2024 έως και 14-03-2024.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση