Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ (Καμένα Βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 08:23 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ (Καμένα Βούρλα - Άγιος Κωνσταντίνος)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν από σήμερα στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού στο 165,9ο χλμ. και του Δυτικού Ημικόμβου (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο 180,1ο χλμ.

  • Από σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός μεταξύ του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων και του Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Όσοι οδηγοί κινούνται προς Αθήνα, θα εξέρχονται στο 180, 1ο χλμ. και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στο 165,8ο χλμ.
  • Από την Τρίτη 12 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός μεταξύ του Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού και του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Όσοι οδηγοί κινούνται προς Λαμία, θα εξέρχονται στο 165,8ο χλμ. και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στο 180,1ο χλμ.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μειωμένα κόμιστρα στους Μετωπικούς και στους Πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων Τραγάνας.

Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από τις 07:00 έως και τις 18:00. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση