Αισιοδοξία ότι ο μικρός Ιάσωνας θα κερδίσει τη μάχη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 07:53 Αισιοδοξία ότι ο μικρός Ιάσωνας θα κερδίσει τη μάχη

Συγκινητική η προσφορά σε αίμα και η διάθεση του κόσμου να βοηθήσει και για αιμοπετάλια...

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του μικρού Ιάσωνα, καθώς ο οργανισμός του φαίνεται να έχει ανταποκριθεί στη φαρμακευτική αγωγή και ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων βαίνει διαρκώς μειούμενος.

Επιπλέον όπως ενημέρωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής», υπερκαλύφθηκαν οι ανάγκες σε αίμα:

«Οι φιάλες αίματος που απαιτούνταν για τον μικρό μας Ιάσωνα έχουν συγκεντρωθεί! Σας ευχαριστούμε θερμά για την συγκινητική ανταπόκρισή σας!», ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους στο ΦΒ.

Επόμενο στάδιο η προσφορά αιμοπεταλίων με πολύ κόσμο να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσει. Ο Σύλλογος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια και θα βοηθήσει ακόμη και για τη μετακίνηση των ανθρώπων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται ο μικρός μας ήρωας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση