Έναρξη λειτουργίας του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 08:04 Έναρξη λειτουργίας του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας

Ξεκινούν σύντομα οι αιτήσεις…

Διαβάστε το δελτίο τύπου της διευθύντριας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας Βασιλικής Πολυμεροπούλου, για τη λειτουργία του σχολείου από τη νέα χρονιά ως πειραματικό.

«Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας, που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση από τον Σεπτέμβριο του 2024. Με επίκεντρο την καινοτομία και την ανάπτυξη των μαθητών/τριών, το σχολείο μας δεσμεύεται να προσφέρει ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές/μαθήτριες θα ανακαλύπτουν, θα εξερευνούν και θα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Καθώς βασικός προσανατολισμός μας θα είναι η προώθηση της καινοτομίας και η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας θα προσφέρει ένα προηγμένο περιβάλλον μάθησης που θα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη κριτικής σκέψης.

Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του σχολείουhttps://4gym-lamias-new.fth.sch.gr/, παρέχοντας έγκαιρες και συνεχείς πληροφορίες για τα προγράμματα, τις δραστηριότητες, τις καινοτόμες δράσειςκαι τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που θα καθιστούν το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική επιλογή.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στο σχολείο μας θα κληθούν με πρόσκληση, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στις αρχές Μαρτίου 2024. Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί στους/στις ενδιαφερόμενους/ες η ακριβής προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων.

Με προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, αναμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχθούμε τους μαθητές/μαθήτριες μας σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση