Πως η Λαμία της Super League έφτασε στο Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 13:38 Πως η Λαμία της Super League έφτασε στο Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Λιανός: «Δίνει Καρλίτος και θα βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα…»

Ποδοσφαιρική ανάλυση από τον παίκτη του Survivor Γιώργο Γκιουλέκα στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού, ο οποίος θέλοντας να συγκρίνει παίκτες και τις προοπτικές νικών τους, τους προσομοίωσε με Ολυμπιακό και Λαμία.

«Αν Ολυμπιακός και Λαμία κάνουν από δύο νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος σημαίνει ότι έχουν και τις ίδιες πιθανότητες για πρωτάθλημα;», αναρωτήθηκε ο παίκτης του Survivor, θέλοντας να πει ότι έτσι και για δύο συγκεκριμένους παίκτες μπορείς να γνωρίζεις τις προοπτικές τους. Ωστόσο αρχικά η διατύπωσή του ήταν αν η Λαμία μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, μη γνωρίζοντας προφανώς ότι αυτό έχει ήδη συμβεί.

Στο τέλος πάντως ο Γιώργος Λιανός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας «μάλλον η Λαμία δίνει τον Καρλίτος και μπορεί να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα, αλλά ας αφήσουμε αυτή την κουβέντα εδώ»!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση